اگر به دنبال یک غذای ساده و خوشمزه هستید که بتوانید در زمان کوتاهی آن را آماده کنید، تست ژامبون سوخاری پیشنهاد ما به شماست. تست ژامبون یک غذای همهپسند است و شما میتوانید آن را به عنوان پیشغذا یا فینگرفود برای مهمانیهایتان هم درست کنید. در این ویدیو از آموزشهای آشپزی تصویری هفت خط مگ طرز تهیه تست ژامبون سوخاری را به شما آموزش میدهیم که حتما آن را دوست خواهید داشت.
مواد لازم
نان تست | به مقدار لازم |
ژامبون | به مقدار لازم |
پنیر گودا | به مقدار لازم |
تخممرغ | ۲ عدد |
پودر پانکو | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه تست ژامبون سوخاری
- دور تا دور یک نان تست تازه و منعطف را برش بزنید و با وردنه آن را صاف و منسجم کنید.
- یک ورق ژامبون یک ورق پنیر گودا را روی نان قرار دهید و یک نان تست دیگر را روی آنها قرار دهید و دور تا دور نان را آب بزنید و با دست پرس کنید.
- دو عدد تخممرغ را در ظرف بشکنید و کمی فلفل سیاه و نمک به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
- تستها را اول داخل تخممرغ و سپس داخل پودر پانکو قرار دهید و در روغن داغ سرخ کنید.
هفت خط بهسادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به هفت خط مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.