سس پستو یکی از سسهای خوشعطر و طعم ایتالیایی است که محبوبیت و طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. از این سس برای پاستا، تاپینگ پیتزا و حتی به عنوان سس ساندویچ استفاده میشود. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری هفت خط مگ قصد داریم طرز تهیهی سس پستو را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
مواد | مقدار |
ریحان ایتالیایی | دو پیمانه |
مغز گردو | یکسوم پیمانه |
پنیر پارمزان | نصف پیمانه |
روغن زیتون | یکسوم پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مناسب برای: ۴ نفر
زمان پخت: ۶۰ دقیقه
طرز تهیه سس پستو
-
- ابتدا دو پیمانه ریحان ایتالیایی(در صورت دلخواه میتوانید در کنار آن از بیبی اسفناج هم استفاده کنید) بلانچ کنید. به این صورت که یک قابلمه آب را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. زمانی که آب به جوش آمد ریحانها را داخل آن قرار دهید و به مدت دو الی سه دقیقه اجازه دهید تا بجوشد بعد از آن سریع ریحانها را خارج کرده و داخل آب یخ قرار دهید و به مدت دو الی سه دقیقه اجازه دهید تا داخل آب یخ بماند. این کار باعث میشود تا ریحانها داخل سس سیاه نشوند و سبزی آنها حفظ شود. ریحانها را از داخل آب یخ خارج کنید و مقداری فشار دهید تا آب اضافه آن خارج شود و بعد داخل میکسر بریزید.
- یکسوم پیمانه گردوی مغز شده یا چلغوز بو داده را به ریحان اضافه کنید. نصف پیمانه پنیر پارمزان، یک سوم پیمانه روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل سیاه راهم به ترکیب اضافه کرده و تا زمان کرمی شدن مخلوط آن را با میکسر مخلوط کنید. اگر تمایل داشتید سس رقیق شود مقداری روغن زیتون یا آب به سس اضافه کنید.
هفت خط بهسادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به هفت خط مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.